Ferreira Bautista, Jose | COnTic

Ferreira Bautista, Jose


foto_jose.jpg

Estudiant de doctorat

Professor de física del Departament de Formació General i Ciències Bàsiques de la Universitat Simón Bolívar, Veneçuela.

Correu: ferreiraj@usb.ve

BIOGRAFIA
Titulat com a Professor en l'especialitat de Física (2008) per la Universitat Pedagògica Experimental "Libertador" - Institut Pedagògic de Caracas (UPEL-IPC). Magister en Educació menció en Ensenyament de la Física (2014) per UPEL-IPC. Des del 2016, és estudiant de doctorat en Educació a la Universitat de Lleida, Espanya, on col·labora amb el grup de recerca COnTIC.

En docència té experiència com a professor de física a batxillerat i des del 2008 ha estat professor a nivell universitari. Ha impartit assignatures com Planificació Educativa i Física Experimental a futurs docents, i Física a estudiants de Tecnologia Industrial i d'Enginyeria.

Ha publicat articles científics i ha participat com a ponent en diferents congressos sobre estratègies docents per a l'Ensenyament de la Física. Les seves principals àrees d'investigació estan relacionades amb l'aprenentatge col·laboratiu, l'ús de les TIC i el desenvolupament d'habilitats científiques en l'Ensenyament de la Física.

"Les habilitats científiques són eines que té una persona per solucionar alguns problemes, però si aquesta persona aprèn a utilitzar-les en col·laboració amb altres, llavors en solucionarà molts més"