Kleine Staarman, Judith | COnTic

Kleine Staarman, JudithProfessora d'Educació de l'Escola de Graduats en Educació de la Universitat d'Exeter, Regne Unit.

Correu: j.kleine-staarman@exeter.ac.uk

BIOGRAFIA

La seva recerca se centra en la complexa interrelació entre l'aprenentatge i el context social i en la comprensió de la naturalesa social, discursiva i temporal dels processos d'ensenyament i aprenentatge. El seu interès és especialment pel paper del llenguatge en l'ensenyament i l'aprenentatge.
Un altre dels seus interessos rau en usos educatius de la tecnologia, en particular en les qüestions de pedagogia i el diàleg al voltant de la tecnologia en l'educació.

Ha estat involucrada en la investigació sobre el paper de les pantalles interactives per a l'ensenyament i l'aprenentatge, l'ús de wikis en ciències a l'escola primària i l'ordinador va recolzar l'aprenentatge col·laboratiu en l'educació primària.

Actualment, està involucrada en un projecte finançat per la Comissió Europea en el suport tecnològic per al diàleg en l'aprenentatge de la ciència i també està desenvolupant la investigació en l'ús de la tecnologia mòbil ubicada en l'educació superior.

Una altra investigació en que està involucrada, finançat pel govern, és un projecte de recerca anomenat " Dialogia Teaching in science classrooms"(amb investigadors de Leeds i Cambridge) i un programa d'investigació en curs anomenat "Thinking Together", destinat a millorar les habilitats dels infants en comunicació, l'aprenentatge i el raonament (amb investigadors de Cambridge i altres universitats).

Qualificacions:
- Estudis de Mestratge d'Educació (Radboud University - Nijmegen, Països Baixos)
- Doctora en Ciències Socials (Radboud University - Nijmegen, Països Baixos)

Carrera:
- Universitat of Cambridge: Investigadora Sènior Associada
- The Open University: Investigadora Associada
- Radboud University Nijmegen: Investigadora