Verdú Surroca, Noemí | COnTic

Verdú Surroca, Noemí


Noemí Verdú

Tècnica psicopedagoga de docència virtual a la Unitat de Docència Virtual de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida (UdL).

Professora col·laboradora en el Títol Sènior de Cultura, Ciència i Tecnologia a la UdL.

Doctora en Psicopedagogia per la UdL.

Correu: nverdu@ice.udl.cat

Consulta les seves publicacions

BIOGRAFIA

Diplomada en Magisteri en l’especialitat d’Educació Primària (1998) i llicenciada en Psicopedagogia (2001) per la Universitat de Lleida.

Inicia la seva activitat professional com a mestra de Primària (1999). L’any 2002 col•labora com a becària en el Projecte Ítaca (com es denominava l’actual Unitat de Docència Virtual) desenvolupant el projecte d’incorporació de les TIC en la docència universitària de la UdL. L’any 2003 treballa com assessora psicopedagògica a l’Oficina de Cooperació Universitària. Des del 2004 treballa com a tècnica-assessora psicopedagògica a la Unitat de Docència Virtual de la UdL.

L’any 2006 treballa com a professora substituta a la Facultat de Ciències de l’Educació de la UdL i també exerceix la docència en aquesta facultat el curs acadèmic 2008-09.

Recentment ha llegit la seva tesi doctoral, que tracta sobre l'aprenentatge col•laboratiu en entorns d'ensenyament i aprenentatge virtuals en la docència universitària.

"Si comprenem la ment humana, començarem a entendre què es pot fer amb la tecnologia educativa.” (Herbert A. Simon)