Gòdia Ortega, Susana | COnTic

Gòdia Ortega, Susana


Susana Gòdia

Professora d’Educació Secundària Obligatòria.

DEA (Diploma d’Estudis Avançats) – Programa de Doctorat “La Construcció Europea: Societat, Cultura, Dret i Educació”, 2006.

correu: sgodia@pip.udl.cat

Consulta les seves publicacions

BIOGRAFIA

Diplomada en Magisteri en l’especialitat d’Educació Primaria (2001) i Llicenciada en Psicopedagogia (2004) per la Universitat de Lleida. També ha cursat un Màster en Trastorns de l’Audició i el Llenguatge (2003-2004) en la mateixa universitat.

El 2004 s’inicia en el camp de la investigació col•laborant en diversos projectes del grup COnTIC. Realitza el treball de DEA (2006) titulat “Les estratègies de cerca i gestió de la informació a través d’Internet en alumnes de Secundària: un estudi descriptiu”.

Per tal d’ampliar la seva formació en el desenvolupament de la seva tesi doctoral, realitza una estada d’investigació a la Faculty of Education de la University of Cambridge (2006) que porta per títol “L’ús educatiu d’Internet per aprendre. Estudi dels processos cognitius i socials implicats”.

Actualment es troba desenvolupant la seva tesi doctoral sota la direcció de la Dra. Manoli Pifarré.

En els últims anys, ha treballat com a docent d’Educació Secundària Obligatòria i com a professora associada a temps parcial a la Universitat de Lleida.

"Les tecnologies de la informació i la comunicació no són cap panacea ni fórmula màgica, però poden millorar la vida de tots els habitants del planeta." (Kofi Annan)