El grup COnTIC presenta la seva web en societat | COnTic

El grup COnTIC presenta la seva web en societat


contic.jpg

El grup COnTIC reuneix professionals de diferents àmbits relacionats amb la Psicologia, la Didàctica i la Tecnologia Informàtica.

La principal finalitat del grup es centra en estudiar com ajudar els futurs ciutadans a assolir les noves exigències cognitives i les competències digitals que impliquen aquestes tecnologies per tal d'afavorir la seva inserció i èxit en el món escolar, social i professional.

En els darrers anys s’ha treballat amb professorat de diferents centres d’educació Primària i Secundària que han experimentat en les seves classes, els materials educatius elaborats pel grup. Amb la presentació de la web es pretén ampliar i intensificar el contacte amb tots aquells professionals de l’educació que tinguin com a un dels seus objectius educatius prioritaris, ajudar els alumnes a desenvolupar les competències necessàries per participar de forma activa en l’actual Societat de la Informació i la Comunicació.

Per assolir aquest objectiu, el grup ha elaborat una web en la qual els professionals de l’educació hi trobaran informació útil per aplicar a les seves classes –apartat recursos, publicacions i projectes. Hi trobaran també, un espai per participar, per expressar les seves opinions i per reflexionar sobre aspectes clau referents al treball de la informació digital a les aules –apartat blog i contacta.

Us convidem a tots a participar en aquest espai web!